Hyr buss till idrottsföreningen - Åk tillsammans till cup, match eller träningsläger

Buss för din idrottsförening

När du vill hyra buss för din idrottsförening

Ska ni spela bortamatch eller en turnering i en annan stad? Eller ska ni arbeta på lagsämjan med hjälp av en idrottsresa tillsammans? När ni vill förflytta hela laget till en annan plats så är det både smidigt och smart att hyra buss för ditt fotbollslag, innebandylag eller vilket annat typ av lag som helst. Med bussar som kan ta upp till 60 personer så får hela laget enkelt plats i en och samma buss. Här kan ni tillsammans ta er till er destination, något som ger er som ledare en större kontroll över hela resan och en bättre överblick över alla som följer med. Det känns därför både tryggt och bekvämt att hyra buss för ditt innebandylag, gymnastiktrupp eller annat lag.

Så bokar du din hyrbuss

Du fyller bara i formuläret på den här sidan så återkommer vår bokningspersonal inom kort, vill du hellre prata med oss direkt så ringer du.
Tel: 018-37 50 28
Vår bokningspersonal tar hand om ditt samtal och ser till att du blir bemött på bästa sätt

Bokningsformulär

Boka buss

En trevlig resa tillsammans

Med hela laget i en och samma buss blir det lätt att få upp motivationen och lagsämjan på väg till turneringen. Här kan ni passa på att gå igenom taktik och ge varje spelare positiv feedback för att redan på resan skapa de största möjligheterna för en lyckad och rolig tid på planen. När du vill hyra buss för din idrottsförening så är det bara att kontakta oss via vårt kontaktformulär, e-post eller telefon. Vi kan hämta upp er i Uppsala, Stockholm och omnejd och ta er dit ni vill med våra erfarna chaufförer, t.ex. till Gothia cup eller ett annat idrottsevenemang. Resan dit kommer också att bli mycket bekväm, vi har bland annat toalett, WiFi, fällbara stolar med fotstöd, uttag, videoanläggning och mycket mer ombord. Genom att hyra buss för ditt lag så får du en resa som är lika rolig som destinationen.
Producerad av