Busscharter gör resan till en stor del av upplevelsen

Busscharter – det enkla valet

Alla som gått genom livet och till slut hamnat vid vägs ände – målet - är rörande överens om samma sak. Även om det är skönt att nått fram så var det resan som var den riktigt häftiga upplevelsen, hur vi alla tog oss dit. En resa som vi kan se tillbaka på och glädjas över, med många fina minnen för alltid rotade hos oss. Resan blir med andra ord en viktig del av upplevelsen. Ge dig själv och ditt resesällskap den bästa möjliga reseupplevelsen, men både resa och destination. Boka en busscharter från oss på Kristian Larsson Busstrafik!

Ett bekvämt och roligt sätt att resa på

Med busscharter till din destination blir resan en rolig del av upplevelsen. Det blir ett perfekt tillfälle att umgås tillsammans, i större eller mindre grupp, där alla färdas mot samma mål i samma buss. Det gör det lättare att hitta den sociala biten på resan, där umgänge är närmast oundvikligt, och gör du det tillsammans med människor som du tycker om så är den härliga stämningen närmast garanterad. Så istället för att sätta er på ett flyg med kort restid, eller åka i bilkaravaner med mindre möjligheter till social samvaro, är en busscharter det roligaste sättet att resa på tillsammans.
Att boka buss från oss är med andra ord ett smart och uppskattat sätt att resa på! Med en busscharter så är det också möjligt att välja helt själv hur du vill umgås. Med många platser att välja på kan du antingen dra dig undan för en stund för en tupplur eller bara läsa en bra bok, för att i nästa andetag ansluta till sällskapet och fortsätta där du slutade. En resa med busscharter är med andra ord ett kreativt och socialt sätt att resa, där du själv avgör precis hur du vill uppleva din resväg mot ditt och ditt sällskaps gemensamma resmål.

En trygg och givande busscharter

När du bokar en buss av oss på Kristian Larsson Busstrafik får du mer än enbart ett fordon. Du får välutrustade och pålitliga bussar som kan sörja för alla tänkbara behov som du kan tänkas ha. Det betyder att det är fritt fram för dig och ditt sällskap att hitta på många roliga, underhållande eller bara avkopplande saker samtidigt som ni reser med oss. Vi tillhandahåller både busscharter i Stockholm och busscharter i Uppsala, och det du får på våra bussar är bland annat:
Säkerhetsbälten på alla platser
WiFi-anslutning
220V-elutag
Air Conditioning
Toalett
Video
Kaffemaskin

För alla gruppstorlekar

De största av våra bussar tar ända upp till 60 platser, så det spelar ingen roll om du har ett stort eller litet sällskap som ska resa – vi har bussarna som fungerar för alla gruppstorlekar! Med oss på Kristian Larsson Busstrafik får du alltid de bästa förutsättningarna för att göra din resa till en minnesvärd upplevelse!
Boka buss direkt på 018-37 50 28
Producerad av