Hyr buss till dagsutflykten, Smidigt, säkert och bekvämt

Hyr buss för dagsturen

Smidigt att hyra buss för dagsturer

Det finns många situationer som kräver att en stor mängd människor behöver förflytta sig tillsammans till ett gemensamt mål. Kanske är det så att hela avdelningen på kontoret ska iväg på en spännande konferens? Då underlättar det väsentligt att hyra en buss för konferens som tar alla dit tillsammans. Detta ger er bättre kontroll över tiden, resan och ni kan även passa på att gå igenom strategier, planer och så vidare sinsemellan under färden dit. Att hyra buss för pensionärsföreningen är också smidigt för spännande dagsturer för att kanske upptäcka nya platser. Eller att hyra buss för ditt bröllop för att ge alla gästerna en enkel och bekväm transport till bröllopet.

Så bokar du din hyrbuss

Du fyller bara i formuläret på den här sidan så återkommer vår bokningspersonal inom kort, vill du hellre prata med oss direkt så ringer du.
Tel: 018-37 50 28
Vår bokningspersonal tar hand om ditt samtal och ser till att du blir bemött på bästa sätt

Bokningsformulär

Boka buss

En trygg och behaglig resa

Ibland är själva resan lika rolig eller roligare än själva destinationen. Därför är vårt mål att alltid se till att ni har det så bra som möjligt i våra bussar. Vi har bussar som kan ta upp till 60 personer och de körs alltid av erfarna och kunniga chaufförer. Inne i bussen har ni tillgång till många bekvämligheter såsom, WiFi, fällbara stolar med fotstöd, videoanläggning, toalett och mycket mer. Vi finns i Uppsala och har vårt arbetsområde i Uppsala och Stockholm med omnejd. Vart er destination än är ser vi till att resan dit blir både trygg, behaglig, smidig och rolig. Hör av er till oss med information om er dagsresa så gör vi allt för att möta era behov och önskemål!
Producerad av